top of page
Kleinbussi.jpg

Kleinbus fiilistely-ajelut

Vanhan rouvan (Kleinbus -66) saavuttua elämäämme aloimme ymmärtämään miten paljon auto voi tuoda ihmisille iloa. Vaikka "rouva" on toiminut vain perheemme käytössä, on se tuottanut valtavasti onnellisia hetkiä myös muille ihmisille: ystävät fiilistelee kyydissä, vastaantulijat näyttävät peukkua, lapset vilkuttelee, iäkkäämmät tulevat muistelemaan nuoruuttaan.... on "rouva" muutaman lentopusunkin saanut :) Yhteistä kaikille on leveä hymy.

Kleinbus on iloisesti palvellut Suomessa jo pitkälti yli 50 vuotta; ehkä keski-iässä siis :) Rouvasta on vuosien varrella pidetty erittäin hyvää huolta; kohdeltu rakkaudella ja kunnioituksella. Se välittää tämän positiivisen energian eteenpäin tarjoillen ihmisille onnellisia elämyksiä. Matkustaessa huomion arvoista on nostalgisuus :) se sisältää monia autenttisia fiiliksiä ja kokemuksia. Huomioithan, että rouvan iän puolesta se tarkoittaa myös turvavyöttömyyttä. Kyytiin mahtuu kuusi henkilöä.

Tahdomme mahdollistaa ihmisille onnelliset hetket "Rouvan" kanssa ajellessa. Ajelutamme ihmisiä ensisijaisesti Kotkan ja Kymenlaakson ympäristössä toiveiden mukaisesti. Kerro rohkeasti ideastasi olipa kyseessä esimerkiksi jokin spesiaali juhla, fiilistelyhetki kavereiden kanssa, tai jos vaikka haluat ilahduttavasti yllättää läheisesi :) katsotaan yhdessä miten voisimme ihanan ideasi toteuttaa! Lähtökohtaisesti veloitus menee ajatuksella, että ensimmäinen tunti (ns liikkeellelähtö) on 150 euroa, jonka jälkeen tunneittain 75 euroa (sis. ALV 24%).

Kleini.jpg
Kleini ja lapset.jpg
bottom of page