top of page
20200928_181010_cropped.jpg

Palvelumme

Työskentelemme intohimojemme ja vahvuuksiemme kanssa sekä yhdessä että erikseen. Arthur toimii henkisenä valmentajana sekä yksilöille että tiimeille. Hanna työskentelee henkisen- ja neurotrauma-valmennuksen ohella hierojana, syvärentoutushoitajana, refleksologina, intuitiivisena näkijänä, ja funktionaalisen lääketieteen asiantuntijana. 

 

Vedämme molemmat myös luentoja, meditaatioita, workshoppeja ja retriittejä sekä yhdessä että erikseen. Suunnittelemme, räätälöimme ja toteutamme kaikki valmennukset, luennot, workshopit ja koulutukset aina asiakkaiden lähtötilanteet, taustat, tarpeet, tahtotilat ja tavoitteet huomioiden.

 

Omannäköiseen elämään kiinni pääsemiseksi työ on ensisijaisesti tehtävä itse. Vaikka vastaukset ovatkin sinussa, on usein erittäin oleellista saada tukea, opastusta, triggeröintiä, peilausta ja pallottelua toisilta ihmisiltä. Työskennellessämme pyrimme olemaan parhaita mahdollisia versioita oppaista, tukijoista, mentoreista, ohjaajista ja valmentajista juuri sinun polullasi. 

 

Workshopit, retriitit, meditaatiot, ja luennot

Koemme, että valmentajien lisäksi monille isoa lisäarvoa voi tuoda samankaltaisista asioista kiinnostuneiden ja myöskin itseään työstävien ihmisten kohtaamiset. Osallistumme ja järjestämme retriiteiksi kutsumiamme kokoontumisia omaan hyvinvointiin ja kasvuun liittyvistä teemoista. Pyrimme kaikkiin teemapäiviin keskittämään aihealueet, jotka palvelisivat mahdollisimman hyvin kokonaisuutta, ja keräämään samanhenkiset ihmiset yhteen. Retriittiemme teemoja ovat kasvuun liittyvät aihealueet oman kehon, mielen ja energian tunnistamisten ja hallitsemisten kautta kiinnittymiseksi mahdollisimman kokonaisvaltaisesti oman näköisen polun kulkemiseen. Alla olevalla videolla avaamme hieman työskentelystämme yhdessä; erityisesti ihmissuhteisiin liittyen ja parien kanssa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parien kanssa työskentely

Ihmissuhteet on jokaiselle meistä mahtava paikka oppia itsestämme. Toinen ihminen tarjoilee meille valtavasti mahdollisuuksia nousta omaan potentiaaliimme. Meille voi kuitenkin olla monesti hyvin haastavaa nähdä ihmissuhteiden haasteita positiivisesta mahdollisuuksien näkökulmista. Monesti toinen ihminen triggeröi meissä omia pelkojamme ja haavojamme. Niissä kuitenkin piilee monesti kaikkein upeimmat kasvun ja kukoistuksen siemenet. Usein meitä koetellaan samoista teemoista niin kauan, kunnes löydämme teemoista niiden tarjoilemat oppien mahdollisuudet. 

 

Kasvun mahdollisuudet vaativat yleensä rehellistä itseen sukeltamista. On ehdottoman oleellista, että kyseistä matkaa saa tehdä tuntien olevansa turvassa. Meidän kanssamme ei ole mitään aihetta, jonka äärellä yksilön tai parin tarvitsisi tuntea minkään sortin turvattomuutta, nolostumista tai häpeää. Me toimimme ihmisinä ihmisille, ja toimintamme perustuu 100% luottamukseen. Jokainen pari ja jokainen tilanne on aina yksilöllinen ja ainutlaatuinen. Työskentelyssämme pyrimme aina huomioimaan tilanteen ja ihmiset toteuttaaksemme intuitiivisesti heille mahdollisimman optimaaliset askeleet kohti heidän omia visioitaan. 

 

Parien kanssa työskennellessämme pyrimme auttamaan luomaan pariskunnan välille syvän yhteyden tunteen, ja sitä kautta ykseydellisen ymmärryksen ja luottamuksen tunteet. On upeaa löytää ymmärrys itseään ja toista ihmistä kohtaan aivan uudella tasolla käydessään läpi omaa, toisen ja yhteistä kasvua. Yllä olevalla videolla avaamme hieman työskentelystämme ihmissuhteiden parissa, erityisesti pariskuntien kanssa.

bottom of page