top of page
20200919_171853_cropped.jpg

Hanna & Arthur

Meidän sydämissämme palaa intohimo tukea ihmisiä, ja tiimejä heidän prosesseissa ja elämän matkoilla. Auttaa löytämään ja tunnistamaan itsensä, omat mahdollisuudet sekä kasvun paikat. Olla tukemassa ihmistä havaitsemaan oman elämän arvokkaat kokemukset kiitollisena, ja nousemaan mitä parhaimpaan versioon itsestään.

Me toimimme ihmisinä ihmisille. Ihmisille, jotka toivovat elävänsä itsensä näköistä elämää. Ihmisille, jotka tahtovat kulkea omaa polkuansa. Ihmisille, jotka haluavat voida itsessään hyvin. Ihmisille, jotka osaavat myös tiedostaa, että elämän matkaan kuuluvat myös niin fyysiset karikot kuin henkiset luolatkin. 

20200320_170003.jpg

Hanna

Sisäisen hyvinvoinnin ohjaaja, neurotraumavalmentaja, intuitiivinen näkijä, regressio-ohjaaja

Sairaanhoitaja Amk, kuntohoitaja, funktionaalisen lääketieteen asiantuntija

Ongoing refleksologin tutkinto

 

Hanna: ”Olen täällä auttamassa sinua löytämään itsesi, todellisen SINÄn. Kohdatessani sinut: aistin, yhdistyn, koen, näen, tunnen, ja tulkkaan sielusi viestin sinulle. Avaan ja tulkkaan viestejä myös auttajilta, jotka kulkevat apunasi; kanavoin viestit, energian mikä sinulle kuuluu. Miksi koen niin kuin koen, miksi kohtaan asioita, ihmisiä, mitä ikinä; miksi reagoin. Vastaukset on jo sinussa, ihan kaikki. Olet löytämässä itsesi. Minun paikkani ja tehtäväni on olla hetki siinä, avata, tulkata, tukea matkaasi kohti oivallusta, jotta näkisit itsesi ja löytäisit tien kohti vapaampaa elämää. Sinä olet tie, totuus, elämä. Sinä olet valmis sille. Olen tullut tänne tehtävään ja se olet sinä. Että sinä löytäisit itsesi.”

 

Hanna kokee yhdeksi suurista elämäntehtävistään ihmisten tukemisen heidän kasvussaan kohti sitä mitä he voivat olla, ja mitä he ovat tulleet tänne tekemään. Hannalla on pitkä historia työskentelystä parantajan tehtävässä. Hän yhdistää työskentelyssään valtavan herkän intuitiivisuutensa ja henkisyytensä vankan ammattitaidon ja kouluttautumistensa kanssa. Hanna työskentelee aina ihminen edellä. Hän suhtautuu jokaiseen ihmiseen, hetkeen ja tilanteeseen yksilöllisesti. Hannan kanssa ihminen voi kokea olonsa turvalliseksi ihan minkä tahansa aiheen äärellä; turvalliseksi itsessään, olla sitä mitä on. 

Arthur

Mentori, yksilöiden ja tiimien henkinen valmentaja, luennoitsija

Terveysteknologian tohtori, Dosentti,

Sivuaineena työpsykologia ja johtaminen (AY), NLP master practioner sekä ratkaisukeskeinen valmentaja ja lyhytterapeutti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arthur: ”Rakastan nähdä ihmisten ja yhteisöjen kasvua kohti jokaisen omaa potentiaalia. Suurimpia iloja elämässä mulle tuo se, kun saan millään muotoa olla tuossa kasvussa läsnä, ja kun pystyn tarjoamaan tukea, opastusta ja ovien raottamista jokaisen tuolla polulla. On mahtavaa saada olla tukemassa ihmistä tai tiimiä nousemaan omaan potentiaaliinsa, ja välillä jopa huomattavasti sen yli mitä on itsestään saattanut koskaan edes kuvitella. Siinä mielessä lienen siis nykyaikainen parantaja; pyrin parantamaan ihmisten potentiaalia. 

 

Vaikka matka onkin erittäin oleellista verrattuna määränpäähän, niin tavoitteenani on tukea ihmistä eteenpäin. Olipa tilanne mikä tahansa, pyrkiä havaitsemaan tilanteen oleellisimmat asiat, opit, miten itse ne kokee, käymään ne läpi, löytämään oman suunnan, ja määrätietoisesti ruveta ottamaan askelia omaa visiota kohti; kohti omannäköistä elämää. Oleellisena osana pitää sopivasti pilke silmäkulmassa; mennä tosissaan, muttei hampaat irvessä. 

 

Koen elämän matkan oleellisena voimavarana henkisen hyvinvoinnin ja tietoisuuden itsestä. On upeaa, kun pystyy jakamaan ihmisille ja tiimeille omia oppeja ja energiaa. Joskus parhaat tavat edetä löytyy keskustelemalla ja mietiskelemällä, joskus puolestaan esimerkiksi erilaisten harjoitteiden, visualisointien tai meditointien kautta. Erittäin herkkänä ja intuitiivisena ihmisenä pyrin kaikkiin kohtaamisiin ja tilanteisiin löytämään kuhunkin ihmiseen tai tiimiin, ja kyseiseen tilanteeseen sopivimmat metodit. Voima löytyy meistä jokaisesta.”

Arthur on työskennellyt monissa erilaisissa opetus-, ohjaus-, valmennus-, mentorointi-, ja johtotehtävissä yli 20 vuotta. Viime vuosina hän on kasvavissa määrin ruvennut keskittymään erityisesti hänen suurimpiin intohimoihinsa: nostattamaan yksilöitä ja tiimejä heidän maksimaaliseen potentiaaliin. Arthur työskentelee jokaisen ihmisen ja projektin kanssa yksilöllisesti hyödyntäen hänen intuitiivisuuttaan ja ihmistuntemusta. Henkilökohtaisten ominaisuuksiensa lisäksi, Arthur on rakentanut vankan perustan työskentelylleen monien erilaisten työtehtävien, urheilu-uran ja laajojen opintojen tukemana. Arthur käyttää metodejaan yksilöidysti muokaten niitä niin yksilövalmennuksiin, tiimien vetämiseen, ryhmien workshoppeihin, kuin myös luennoidessaan.

 

Arthurin opetusfilosofia kannustaa yksilön kehitykseen ja itsetietoisuuteen ollakseen paras mahdollinen versio itsestään voidakseen siten olla mahdollisimman hyvä myös läheisille ja yhteisölle. Hän uskoo vankasti jokaisen ihmisen ja tiimin sisäiseen potentiaaliin, mikä on kaikkien kohdalla nostettavissa esiin. Yksilön voiman lisäksi Arthur kokee vahvasti yhteisöllisyyden. Hän tunnistaa tiimien mahdollisuudet, ja rakastaa ihmisten inspiroimista ja tukemista matkalla kohti yhteisesti asetettuja päämääriä ja visioita. 

 

Arthur on aina ollut intohimoinen mietiskelijä, ihmistutkija ja kirjallisuuden harrastaja, mikä on mahdollistanut varsinaisten työtehtäviensä ja koulutustensa lisäksi, paljon oppia sekä elämästä, että kirjallisuudesta ollakseen mahdollisimman hyvä valmentaja, opettaja, mentori, tukija ja opas ihmisille ja yhteisöille erilaisissa elämäntilanteissa. Hänen suurin kehitysprojekti onkin ollut hän itse: tutkien jatkuvasti itseään objektiivisesti, rohkeasti syöksyen omiin luoliin, avoimin mielin löytäen sieltä opit, ja kirkkain silmin taas nousten entistä vankemmaksi versioksi omasta itsestään.

20171126_154108_cropped_2.jpg

Hannasta & Arthurista sanottua

Hannasta:

”Uskomattoman tietoinen ja herkkä nainen. Ihana ihminen, joka osaa huomioida jokaisen.”

Mies 30+

" Jos kaikki kävisi tälläisissä hoidoissa, kukaan ei sairastaisi."

Nainen 30+

Arthurista:

”Äijähän on ihan Shiva!”

                      Mies 30+

”Toista hänen kaltaistaan ihmistä en ole koskaan tavannut. Arthur:n aito kiinnostus ja halu auttaa ihmistä kehittymään omina itsenään on ainutlaatuista. Arthur on toiminut minulle mentorina oikeastaan siitä saakka, kun noin 6 vuotta sitten töiden merkeissä tapasimme. Se on tapahtunut niin luonnollisesti, ettei sitä alkuvuosina edes mentoroinniksi tajunnut. Pikkuhiljaa juttutuokioita tuli enemmän, ja keskustelut elämän opeista, omista kipukohdista ja työkaluista niiden käsittelyyn tulivat luontevasti isoksi osaksi kanssakäymistämme. Olen todella kiitollinen kaikesta mitä olen häneltä tähän mennessä oppinut ja odotan innolla mitä kaikkia oivalluksia yhdessä vielä tulevaisuudessa löydämme.”

                      Nainen 30+

 

”Mentorina ja leaderina Arthur on juuri sitä mitä hänen kanssaan työskennellessään/ollessaan kaipaa. Arthur on luotettava, läsnäoleva, lämmin, rehellinen, ja ennen kaikkea kannustava. Arthur osaa nähdä ihmisissä ja tiimeissä heidän potentiaalinsa, jota ei välttämättä vielä henkilö itsekään ole huomannut tai uskaltanut edes ajatella. Mentorina Arthur osaa esittää juuri oikeita kysymyksiä, joihin itse voi sitten etsiä vastauksia. Elämänkokemus näkyy Arthur:ssa, eikä ole olemassa aiheita, joista ei voisi hänen kanssaan keskustella. Arthur saa hänen ympärillään olevat ihmiset kukoistamaan.”

                      Nainen 30+  

 

”Arthur:sta paistaa läpi aito halu auttaa ihmisiä, ja hän tekee sen suurella sydämellä. Mentorina hän on inspiroiva, intuitiivinen, ja asiansa osaava. Hänellä on myös hieno kyky luoda samaan aikaan hyväksyntää ja välitöntä ilmapiiriä, jossa saa olla juuri sellainen kuin on. Sopivalla tavalla haastaa löytämään vastauksia ja voimavaroja itsestäni, sen sijaan että tuputtaisi vain valmiita vastauksia. Timanttinen mentori, jonka kanssa on aina ilo työskennellä!”

                      Nainen 35+

 

”Se miten Arthur pystyy auttamaan ihmisiä. Sitä on vaikea kuvata. Se on hänen supervoimansa. Se on jalostunut, se on kasvanut ja muotoutunut sellaiseksi, jota se on tänä päivänä. Mutta avulle pitää olla itse valmis. Lopulta vain sinä itse pystyt auttamaan itseäsi. Mutta Arthur:lla on paljon työkaluja, tukea ja luontaista voimaa toimia tukenasi matkallasi kohti omaa itseäsi ja hyvinvointiasi: omaa potentiaaliasi kaikissa sen muodoissa.”

                      Nainen 25+

bottom of page